JACHTBOUW BRONSVEEN GAAT NAUW SAMENWERKEN MET SRF TE HARLINGEN.

collage

Om de productie economisch aantrekkelijker te laten verlopen, hetgeen voordeel moet opleveren voor werf en klant, hebben wij besloten de productie onder te brengen bij het uitstekend geoutilleerde SRF te Harlingen. Met haar moderne bouw hallen, helling en niet te vergeten de zeer ervaren scheepsbouwers van voornamelijk traditionele schepen sluit het bedrijf perfect aan bij het bouwprogramma van Jachtbouw Bronsveen.

SRF heeft alle disciplines in eigen huis. Dat bekort de bouwtijd en het is voordeliger voor de opdrachtgever. Schepen kunnen volledig vaarklaar geleverd worden. En aanspreekpunt voor het hele bouwproces. Dat neemt niet weg dat de klant altijd kan bepalen in welk stadium hij een schip afgeleverd wil krijgen.

Door deze unieke samenwerking kunnen wij een hoger service niveau aanbieden. De know how van het 30 man sterke SRF team met hun jarenlange ervaring waarborgt tevens een hoog niveau in kwaliteit. Ook op het gebied van nazorg kan alert en efficient gehandeld worden. Wij leiden u graag vrijblijvend rond op de werf. Maak een afspraak met Jan Aslander (+31 620398811), Lex Tichelaar (+31 653975116) of Klaas Koolhof (+31 622921987).


THIS SITE POWERED BY: Creative Support CREATIVE SUPPORT &  JC.v.Dam